diensten rond gelukkig werken

De auteurs verzorgen regelmatig workshops, lezingen, trainingen en coaching op het gebied van gelukkig werken.

 

Zie hieronder voor een overzicht:

 

Eendaagse Gelukkig Werken: wil je zelf gelukkig worden in je werk? Volg dan de eendaagse training Gelukkig Werken inclusief coaching en een uitgebreide voorbereiding en test. Zie hier voor meer informatie.

Neem voor workshops van één uur tot een hele dag contact op met één van de auteurs. Zij hebben ruime ervaring met verschillende doelgroepen en aantallen.

 

Lezingen

 

Ad Bergsma verzorgt naast het thema gelukkig werken ook lezingen rond geluk in het algemeen. Bijvoorbeeld:

 

Het maakbare geluk: Wat is geluk eigenlijk, in hoeverre heb je het in eigen hand en waar liggen de grenzen van het geluk?

 

Therapeutische leefstijl veranderingen: We moeten niet wachten tot er iets mis gaat in ons leven en dan naar de therapeut of coach gaan, maar in plaats daarvan ons leven zo inrichten dat we ons er beter van gaan voelen.

 

Levenskunstenaar in 14 stappen: De Amerikaanse psycholoog Michael Fordyce ontwikkelde een cursus die uit 14 lessen bestaat en waarvan is aangetoond dat zij daadwerkelijk een stimulerende invloed hebben op ons welbevinden.

 

Wijsheid en geluk: Maar hoe zit dat in de praktijk? Staan geluk en wijsheid werkelijk op gespannen voet en is melancholie een telescoop van de waarheid, of zijn beide grootheden toch verenigbaar?

 

Neem gerust contact op met één van de auteurs om het bovenstaande verder te bespreken ook al u hierboven nog niet heeft gevonden wat u zoekt. De auteurs verzorgen graag een dienst of product op maat.

 

Onno Hamburger

 

Email: onno@gelukscoach.nl

 

Telefoon: 06-51568384

 

Ad Bergsma

 

Email: adbergsma@gmail.com

 

Telefoon: 06-23551490

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *