Training Coachen op Happiness 2008

De inschrijving voor de training Coachen op Happiness 2008 is geopend! Een prachtige training om zelf meer geluk te gaan ervaren in je werk en anderen daarbij te leren coachen.

Wij kunnen zelf een prachtig verhaal over deze training vertellen maar we denken dat onze deelnemers aan Coachen op Happiness 2007 dit nog beter kunnen.

Ben je geinteresseerd in de training en wil je er meer van weten? (en onderstaande mensen “life” spreken) schrijf je dan in voor de product presentatie Coachen op Happiness op 18 februari (van 16:00-20:00). Een email versturen met je gegevens naar info@h-l.nl is voldoende!

Je kan natuurlijk ook direct een vrijblijvende optie plaatsen voor de training op: optie plaatsen Coachen op Happiness.

Dan volgen hieronder reacties van deelnemers aan Coachen op Happiness 2007.

Enjoy!

Onno Hamburger & Eva Hafkamp

Hieronder nog quotes van deelnemers een half jaar na het volgen van de training Coachen op Happiness (2007):

Tijdens de cursus is voor mij een stuk duidelijker geworden wat ik belangrijk vind en waar ik gelukkig van word, zowel in mijn privéleven als in mijn werk. Het mooie is dat happiness of verbetering daarin vaak worden bepaald door kleine dingen die uiteindelijk grote impact hebben. Je moet het alleen wel weten en er iets mee willen doen! Dat heb ik in deze cursus absoluut geleerd!
Anne

“Coaching op Happiness. Het werkt echt, ik ervaar het dagelijks dat geluk je motiveert om van elke dag een fijne dag te maken. Op anderen werkt dat ook motiverend. Het verspreidt zich als een virus. Het stopt niet aan het eind van de dag maar het werkt ook in mijn privéleven. Het is bijna een dagvullend programma. Ik kan het iedereen aanbevelen.”
Ton

“Na de training Werken in Balans ben ik, na een burnout, op de rails gezet en als een boemeltje vooruit gesneld. Na Coachen op Happiness werd mij duidelijk waar geluk om draait, plezier, voldoening en zingeving in het werk en privé heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik weet waar ik gelukkig van wordt, en belangrijker, mijn collega’s rijden nu mee in de intercity op weg naar geluk!”
Theo

“De cursus heeft mij bewust gemaakt van de potentie die happiness-benadering heeft voor de organisatie. Het wordt tijd dat de aandacht verplaatst wordt van negatieve resultaten als; ziekteverzuim, ongevallen en kwaliteitsschade naar de positieve potentie die de bij de mensen in de organisatie aanwezig is. Uiteindelijk wordt hier het resultaat bepaald. Als mensen meer zin hebben in hun werk zullen meer gemotiveerd zijn en een hogere verantwoordelijkheidsgevoel. Gebreken en afwijkingen in het proces worden sneller opgemerkt en opgelost. De cursus Coachen op Happiness heeft voor mij op drie terreinen opgeleverd; inhoudelijk ben ik het belang van happiness in gaan zien. Het heeft vanuit de persoonlijke ontwikkeling meer besef van geluk opgeleverd. Tot slot heeft het mij structuur en ervaring in het coachen gegeven.”
Michel

“Dankzij deze training sta ik veeeel bewuster in het leven, weet wat ik wil en heb happiness op mijn werk maar ook privé tot”a way of life” gemaakt.”
Harry

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *