Beste oud-deelnemers en andere gasten,

Welkom op de pagina van de Terugkomdag van de Werkgeluk Academy van 27 september 2023.

We zijn deze middag gestart met het inspirerende verhaal van Harold Keldermans (Luitenant Kolonel bij Defensie) over het overwinnen van weerstand tegen werkgeluk binnen een mannenclub & het belang van leiderschap.

Onyema Onwuka (van o.a. het geluksschip) heeft ons meegenomen met haar inspirerende verhaal rond werkgeluk. Zij had het o.a. over gaan staan voor wat jij belangrijk vindt en waar je in gelooft. Zij weet ondernemerschap en werkgeluk op een inspirerende en authentieke wijze te combineren.

Als afsluiting heb ik samen met Arie Pieter Veldhoen (de Monitorgroep) de allerlaatste gegevens uit het Nationaal Werkgeluk Onderzoek 2023 en de laatste ontwikkelingen binnen de Werkgeluk Academie met jullie gedeeld. O.a. de nieuwste tools & modellen, de mogelijkheid om zelf de Big 5 persoonlijkheidsvragenlijst (samen met de Monitorgroep ontwikkeld) en de 8 van werkgeluk vragenlijst (ook samen met Arie Pieter Veldhoen ontwikkeld).

Wil jij zelf met de één van deze vragenlijsten aan de slag? Neem dan even contact op met Mirelle Petit (Mirelle@gelukkigwerken.nl).

Wil je meer weten over het Nationaal Werkgeluk Onderzoek? Kijk dan even hier.

Hieronder een selectie van de foto’s van deze terugkomdag👇🏽.

Volgend jaar gaan we deze zeker weer organiseren. De datum voor 2024 staat al vast. Woensdag 25 september. Zet de datum dus alvast in je agenda 😉

 

Het was heel fijn veel van jullie daar gezien en gesproken te hebben! Op naar de volgende Terugkomdag op woensdag 25 september 2024!

 

Hartelijke groet,

 

Onno