Terugkomdag 2018

Ik hoop dat je ook genoten hebt afgelopen dinsdag. Fijn dat je erbij was!

Zie hierbij (als PDF) de presentaties van Pim, Marion & Arie Pieter. Marion heeft een apart document gemaakt met de inhoud van haar verhaal en met wat meer uitleg over EMDR. Speciaal verzoek van Pim om zijn presentatie voor jezelf te houden (en niet verder te verspreiden).

De komende weken zullen de gegevens uit het onderzoek naar werkgeluk verder worden geanalyseerd. We zullen daar op specifieke momenten (o.a. in de week van het Werkgeluk) maar natuurlijk ook in de nieuwsbrief verder op ingaan.

Lijkt het je leuk en nuttig om ook na deze terugkomdag jezelf samen met anderen te blijven ontwikkelen op het gebied van werkgeluk? Check dan ook de mogelijk om associé te worden bij Gelukkig Werken Nederland. Zie hier de link. Bij vragen kan je natuurlijk ook altijd even contact met mij opnemen: onno@gelukkigwerken.nl.

Ik ben heel benieuwd hoe jij afgelopen dinsdag hebt ervaren. Fijn als je even iets laat weten. Ook als je nog wensen, suggesties of verbeteringen hebt voor de terugkomdag 2019.  Stuur mij gerust een mail! Tot de volgende terugkomdag en hopelijk en waarschijnlijk al eerder!