Quickscan Gelukkig Werken

Wil jij weten hoe gelukkig jij bent in je werk? Wil je achterhalen welke factoren bepalend zijn voor jouw (on)geluk in het werk en welke factoren jijzelf kan beïnvloeden (en welke factoren niet)? Tijdens de Quickscan maken we gebruik van de unieke gelukkig werken methodiek. De methodiek is gebaseerd op evidence based instrumenten en meer dan 15 jaar ervaring.

Ik zal de Quickscan zelf afnemen. Ik heb veel ervaring als coach, daarnaast ben ik psycholoog en schrijver van het boek Gelukkig Werken. Ik ben één van de meest ervaren mensen op dit gebied. Ik durf te zeggen dat als ik het niet weet, niemand het weet (en anders stuur ik je door ;-)!

Quickscan Gelukkig Werken

Trefwoorden: Quickscan Gelukkig Werken | Snel zicht op geluk/ ongeluk werk | Factoren waar je invloed op hebt | persoonlijkheid en werk | Gelukkig Werken APK

Wat levert de Quickscan Gelukkig Werken je op?

Met behulp van deze Quickscan weet jij binnen no-time waar je staat. Daarnaast krijg jij meer zicht op jouw mogelijkheden en leer je jouw achilleshiel razendsnel herkennen. Voorafgaand aan de Quickscan vul je twee uitgebreide vragenlijsten in. Tijdens een intensief coachgesprek geef ik je terugkoppeling over deze vragenlijsten en gaan we samen op zoek naar antwoorden op prangende vragen die je vooraf hebt geformuleerd.

Prijs

€ 400 tot € 800 excl. BTW.

 

Duur

4 tot 8 uur.

 

Locatie

In overleg. De “large” optie van 2 dagdelen wordt bij voorkeur aan het strand gehouden.