Persoonlijkheidsinstrument uit het oude Egypte

Voor de oude Egyptenaren waren namen en letters heilig. Het Egyptische schrift ontstond ongeveer 3000 jaar voor Christus (5000 jaar geleden). Bij een bezoek aan dit prachtige land in december 2021 kwam ik de onderstaande papyrus rol tegen.

Volgens de eigenaar van deze papyrus kan je eigen persoonlijkheid (of dat van iemand anders) leren kennen door je voornaam op te delen in verschillende letters en de betekenis van iedere letter op te zoeken in deze papyrus. Volgens de maker van deze papyrus is dit de letterlijke vertaling van een oude Egyptische papyrus rol van 4000(!) jaar oud. Ik was zelf eerst erg sceptisch totdat ik het zelf probeerde. Probeer het maar eens uit ??.

 

Eeuwen oude Egyptische kennis nu vertaald en toegankelijk gemaakt

 

Mijn ervaring is dat het merendeel van de mensen die de letters uit de voornaam vertaalt in de oude Egyptische betekenis zichzelf daar heel goed in herkent. Geldt dat ook voor jou? Ik ben benieuwd!

Ben jij nieuwsgierig of deze eeuwenoude analyse van de persoonlijkheid de Big 5 persoonlijkheidsvragenlijst binnenkort gaat vervangen? Dit oude instrument heeft immers enorm veel voordelen. Je kan het snel gebruiken, heeft geen 200+ vragen (?) meer & intuïtief voor veel mensen heel erg herkenbaar. Check hier wat ik daarover denk ?.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *