Wij geloven in het rendement van geluk voor het individu en de organisatie waarvoor hij/ zij werkt. Onze aanpak van gelukkig werken is nuchter, inspirerend, authentiek en heeft met een stevige basis in de (positieve) psychologie. Het versterken van eigen verantwoordelijkheid en het versterken van eigen leiderschap zijn volgens ons cruciale factoren in de “mix” om medewerkers en organisaties te helpen gelukkiger te werken. Waar mogelijk maken we gebruik van evidence based technieken om medewerkers en leiders te ondersteunen richting gelukkiger Werken.

Over Onno Hamburger

2016-05-06-onno-hamburgerOnno is oprichter van Gelukkig Werken. Hij is één van de eerste in Nederland die geluk en werk combineerde. In 2003 richtte hij de website geluk.startpagina.nl op, een online platform rond geluk & werk. Onno heeft de afgelopen jaren meer dan 2500 mensen getraind en gecoacht. Het is zijn missie om mensen te helpen gelukkiger te Werken. In 2011 schreef hij, samen met onderzoeker Ad Bergsma, het boek Gelukkig Werken. In 2013 verscheen dit succesvolle boek ook in het Engels. De Gelukkig Werken trainingen en workshops werden de afgelopen jaren regelmatig succesvol toegepast bij veel verschillende organisaties zowel in de profit als non-profit sector. Wanneer mogelijk wordt ook onderzocht wat het rendement is van deze interventies. Eén van deze Gelukkig Werken interventies is eind 2014 door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid uitgeroepen tot “Best Practice”. Onno werd de afgelopen jaren vele malen geïnterviewd door kranten, tijdschriften, radio & TV over Gelukkig Werken.

Het netwerk

De afgelopen jaren is rondom Gelukkig Werken een groot netwerk van ervaren en gedreven professionals ontstaan rond het toepassen van geluk in het werk. Zij delen dezelfde waarden, missie en het geloof dat mensen gelukkiger kunnen werken.

Een aantal vaste mensen uit dit netwerk stel ik hieronder graag voor:

Dr. Ad Bergsma

Ad is medeauteur van het boek Gelukkig Werken. Hij is één van de bekendste geluksonderzoekers van Nederland. Ad is werkzaam als lector zelf management aan de Saxion Hoge School.

Drs. Gea Peper

Gea Peper heeft meer dan 25 jaar (internationale) ervaring op het gebied van management consulting en HR en is oprichter van het HappinessBureau. Ze heeft als doel organisaties (nog) succesvoller te maken door het geluk van werknemers te helpen vergroten.

Het netwerk breidt zich uit

Afgelopen jaar hebben 30 mensen de training tot gelukkig werken (team)coach gevolgd (zie hier voor een overzicht van deze mensen). Via deze link kan je meer informatie vinden over deze opleiding.

Keurmerk Onafhankelijk Onderzoek

Soffos keurmerk

Wij doen regelmatig onderzoek naar de effectiviteit van onze opleidingen. Wij hebben een keurmerk van het onderzoeksbureau Soffos. Dit keurmerk houdt in dat wij onze resultaten onafhankelijk laten onderzoeken en biedt de zekerheid dat de informatie over de resultaten door een objectief en onafhankelijk bureau is verkregen. Nieuwsgierig naar de resultaten van onze trainingen of coaching? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.