Over Onno Hamburger

2016-05-06-onno-hamburgerOnno Hamburger is oprichter van Gelukkig Werken. Hij is één van de eerste in Nederland die geluk en werk combineerde. Onno heeft de afgelopen jaren meer dan 2500 mensen getraind en gecoacht. Het is zijn missie om mensen te helpen gelukkiger te Werken. In 2011 schreef hij, samen met onderzoeker Ad Bergsma, het boek en bestseller Gelukkig Werken. In 2013 verscheen dit succesvolle boek ook in het Engels. De Gelukkig Werken trainingen en workshops werden de afgelopen jaren regelmatig succesvol toegepast bij veel verschillende organisaties zowel in de profit als non-profit sector. Wanneer mogelijk wordt ook onderzocht wat het rendement is van deze interventies. Eén van deze Gelukkig Werken interventies is eind 2014 door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid uitgeroepen tot “Best Practice”. Onno werd de afgelopen jaren vele malen geïnterviewd door kranten, tijdschriften, radio & TV over Gelukkig Werken.

Onno is behalve gepassioneerd werkgeluk expert fanatiek watersporter en dol op zijn zoon  (8) en vrouw. In het weekend coacht hij (samen met een andere voetbalvader) met veel enthousiasme (en als niet voetballer) het voetbalteam van zijn zoon. Tijdens de vakantie zijn zij altijd te vinden aan de zee. Golfsurfend, paddleboardend en sinds kort ook met een foilboard. Hij woont met zijn gezin en hun hond in Leiden aan het water.

In januari 2020 werd Onno geïnterviewd door Madelinde Krantz. Zij is zingevingsdeskundige en oud deelnemer aan de opleiding tot werkgeluk coach.

Wil je Onno even persoonlijk spreken? Stuur hem dan even een email (onno@gelukkigwerken.nl) of bel/ app hem op 06-51568384.

Het netwerk

Gelukkig Werken werkt met veel plezier samen met de volgende organisaties:

Partner Gelukkig Werken

Met Dr. Ad Bergsma

Met Arie Pieter Veldhoen van de Monitorgroep

Met Fennande van der Meulen en Maartje Wolff van Happy Office

Met Erwin Klappe van Klappe Training

 Met Gea Peper van Happy People – Better Bussiness

happy people better business

 

Het netwerk breidt zich uit

Afgelopen jaren hebben meer dan 150 mensen de training tot gelukkig werken (team)coach  (zie hier voor een overzicht) en tot Chief Happiness Officer gevolgd (zie hier voor een overzicht van Chief Happiness Officers). Via deze link kan je meer informatie vinden over de opleiding tot werkgeluk coach. En hier kan je meer informatie vinden over de opleiding tot Chief Happiness Officer (CHO).

Meer over onze visie

Wij geloven in het rendement van geluk voor het individu en de organisatie waarvoor hij/ zij werkt. Onze aanpak van gelukkig werken is nuchter, inspirerend, authentiek en heeft met een stevige basis in de (positieve) psychologie en de neurologie. Het versterken van eigen verantwoordelijkheid en het versterken van eigen leiderschap zijn volgens ons cruciale factoren in de “mix” om medewerkers en organisaties te helpen gelukkiger te werken. Waar mogelijk maken we gebruik van evidence based technieken om medewerkers en leiders te ondersteunen richting gelukkiger Werken.

Keurmerk Onafhankelijk Onderzoek

Soffos keurmerk

Wij doen regelmatig onderzoek naar de effectiviteit van onze opleidingen. Wij hebben een keurmerk van het onderzoeksbureau Soffos. Dit keurmerk houdt in dat wij onze resultaten onafhankelijk laten onderzoeken en biedt de zekerheid dat de informatie over de resultaten door een objectief en onafhankelijk bureau is verkregen. Nieuwsgierig naar de resultaten van onze trainingen of coaching? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.