Opleiding tot Gelukkig Werken Coach (GWTC)

Ben jij coach en wil jij jezelf verder specialere op het gebied van werkgeluk? Ben jij op zoek naar jouw unieke niche binnen het werkgeluk werkveld? Wil jij jezelf kunnen onderscheiden door unieke kennis, vaardigheden en instrumenten? Wij hebben uitgebreide ervaring met het begeleiden van werkgeluk coachen richting succesvolle eigen organisaties en functies waarbij werkgeluk centraal staat. Ook na de opleiding bieden wij een actief netwerk van professionele coaches en werkgelukdeskundigen voor verdere begeleiding en inspiratie.

Kernwoorden:  Professioneel werkgeluk coach | Netwerk van werkgeluk coaches, Werkgelukdeskundigen en Chief Happiness Officers | Unieke kennis, vaardigheden en instrumenten voor Duurzaam Werkgeluk

Wat is de opleiding tot werkgeluk coach?

Ben jij een (ervaren) coach? Wil jij je verder specialiseren op het gebied van werkgeluk? Wil jij veel leren en geïnspireerd worden door één van de werkgeluk experts van Nederland? Wil jij je onderscheiden door na de opleiding (gecertificeerd) gebruik te kunnen maken van een aantal unieke instrumenten om medewerkers en teams gelukkiger te laten werken? Wil jij onderdeel worden van een inspirerend netwerk van professionele en geïnspireerde werkgelukdeskundigen, werkgeluk coaches, werkgeluk consultants & Chief Happiness Officers? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Kleine groepjes en persoonlijke begeleiding

Wij werken niet met massale groepen maar werken persoonsgericht. Daarom kiezen wij ervoor om met maximaal 6 deelnemers te werken. Zo blijft het persoonlijk, leer je elkaar goed kennen en kunnen we jouw persoonlijke werk situatie meenemen tijdens de opleidingsdagen.

Geen verborgen kosten

Al het materiaal en de certificering die wij in de opleiding gebruiken kan jij zelf gebruiken zonder dat je daar extra voor hoeft bij te betalen of extra abonnementen voor hoeft aan te schaffen. Je krijgt dus zelf toegang tot dezelfde slides, hand-outs & instrumenten die we tijdens de opleiding gebruiken. Op die manier kan jij direct na onze eerste sessie al aan de slag met werkgeluk van jouw eigen klanten.

De opleiding stopt niet na de laatste opleidings-dag

Na onze driedaagse opleiding houdt onze opleiding niet op. Wij organiseren regelmatig intervisies, verdiepings-sessies en een jaarlijkse terugkom dag. Verder doen wij jaarlijks onderzoek naar werkgeluk waarbij we de resultaten eerst delen met ons (oud) deelnemers. Als je dat wilt kan je lid worden van een actief netwerk van werkgeluk coaches, professionals en leidinggevenden (meer dan 150 oud deelnemers) die werkgeluk een belangrijkere plek willen geven binnen de organisaties en de maatschappij. Veel coaches en ondernemers gingen jou voor en hebben een succesvolle organisatie of een mooie baan gecreëerd rond het thema werkgeluk.

Structuur opleiding

De opleidingsgroep treft elkaar, naast drie online sessies, twee x live: na de eerste opleidingsdag en bij de afsluiting van de opleiding. In de tussenliggende tijd krijg je opdrachten op met werkgeluk aan de slag te gaan met een team of bij mensen die jij coacht. Tussen opleidingsdag 1 en 2 word je tijdens een online coachsessie van 50 minuten 1-1 begeleid door Onno zelf.

Hybride werken

Sinds 2021 wordt de opleiding hybride verzorgd: De opleidingsgroep treft elkaar, naast drie online sessies, twee x live: na de eerste opleidingsdag en bij de afsluiting van de opleiding. Voor de online sessies maken wij daarbij gebruik van Zoom. Ondanks de initiële twijfel blijkt dit bijzonder goed te werken. Zowel de deelnemers zelf als Onno zijn erg enthousiast over de mogelijkheden. Door veel gebruik te maken Break-out Rooms, video’s en interactie is deze manier van werken effectief, milieuvriendelijk en inspirerend. Organisaties vragen in toenemende mate ook om online/ hybride trajecten en op deze manier leer je spelenderwijs (nog beter) met online-instrumenten te werken.

Quotes Opleiding tot Gelukkig Werken (team) coach:

 Eindelijk een concrete opleiding en aanpak (met bewezen resultaat) om met Gelukkig Werken in organisaties aan de slag te gaan.”

Gea Peper

“Leuke, praktische opleiding tot begeleider naar gelukkig werken, waarbij alle ruimte is tot ontdekken van methoden uit de positieve psychologie.”

Ron de Jong

“Het verstrekt je coachingsvaardigheden in een mooie, belangrijke richting: (deze opleiding) is direct toepasbaar en Evidence based.”

Grytsje Klazema

“Wil je concreet en praktisch met gelukkig werken aan de slag , om anderen te trainen of te coachen, doe dan de opleiding tot Gelukkig Werken Coach. Deze opleiding heeft mij echt de handvatten en invulling gegeven om werken aan werkgeluk concreet te maken.”

 Maartje Wolf

“Mooie praktische tools waar je echt iets mee kunt. Mooie praktijk gekoppeld aan theorie. Mooi om inzicht en tools te krijgen in wat je kan doen om dingen ook daadwerkelijk te veranderen & gelukkiger te gaan worden. Mooie zelfinzichten hoe daar te komen.”

Chris Moser

“Als je echt werk wilt maken van “Gelukkig Werken”, dan moet je deze opleiding doen.”

Marianne van Munster

“Inspirerende en zeer praktische training die jezelf inzichten geeft en waarmee je direct aan de slag kunt gaan.”

Harriet Bakker (HR PWC)

Nog meer ondersteuning/ marketing voor jou als coach/ professional

Naast intervisies, verdiepingssessies, terugkomdagen bieden wij jou ook de mogelijkheid jezelf te positioneren op onze website www.gelukkigwerken.nl Dit is één van de best bezochte websites over werkgeluk in Nederland.

Verder bestaat de mogelijkheid om een email adres te krijgen gekoppeld aan jouw eigen naam (een forward). Bijvoorbeeld sanne@gelukscoach.nl

De volgende domeinnamen zijn daarvoor bijvoorbeeld beschikbaar:

jouwnaam@gelukcoach.nl

jouwnaam@gelukstrainer.nl

jouwnaam@happinesscoach.nl

jouwnaam@werkgelukadviseur.nl

jouwnaam@werkgelukconsultant.nl

jouwnaam@werkgelukdeskundige.nu

jouwnaam@werkbelevingsdeskundige.nl

jouwnaam@duurzaamwerkgelukcoach.nl

jouwnaam@gelukscoach.be

Data:

februari 2022
Dag 1: 11 februari 2022 = online
Tussendag: 9 maart 2022 van 13.00-17.00 uur = live
Dag 2: 1 april 2022 = online
Dag 3: 22 april = online
Afsluitende dag: 18 mei 2022 van 13.00-17.00 uur = live
Nog 5 plaatsen beschikbaar


Inschrijving:
De kosten voor deze opleiding zijn € 1.695,- (excl. btw). Wil je meer informatie over de opleiding of alvast een plek reserveren neem dan contact met mij op. Voorafgaand aan de opleiding hebben we in ieder geval even telefonisch contact om de verwachtingen af te stemmen.

Wil je meer weten over deze opleiding neem dan even contact op met Onno Hamburger: onno@gelukkigwerken.nl of bel 06-51568384

Aanmelding open opleiding Gelukkig Werken (team) Coach

  • Naam organisatie
  • Voor- en achternaam
  • Functie
  • (Werk) adres
  • Factuuradres (inclusief emailadres) en eventuele bijzonderheden
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum (benodigd voor invullen vragenlijst t.b.v. opleiding)
  • Start opleiding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.