Liever online?

Vanaf maart 2020 zijn we als maatschappij massaal online gegaan. Dat gaf direct al veel geklaag. Online zou vermoeiend zijn, minder persoonlijk en minder effectief. Eerlijk gezegd dacht ik daar de eerste week er precies zo over. Daarna is wat mij betreft dit beeld volledig gekanteld. Met de juiste instrumenten en inzichten kan online ook persoonlijk, energiegevend en impactvol zijn. Zelfs voor grote groepen. Natuurlijk mis je de extra interactie bij de lunch en de borrel. Maar online kan je ook enorm veel verbinding creëren.

Webinar voor medewerkers of leidinggevenden

Werkgeluk blijkt juist nu een belangrijk thema te zijn om online over in gesprek te gaan. Met het hele team of (delen) van de organisatie. Deelnemers geven aan dat zij de sessies als zeer inspirerend, verbindend en zeer praktisch toepasbaar ervaren. Hieronder een tweetal online sessies die wij zeer regelmatig aanbieden om medewerkers en leidinggevenden bewuster te maken van hun werkgeluk en hier op een duurzame manier gezamenlijk aan te werken. Een boeiende manier om medewerkers te verleiden hun eigen leiderschap te versterken en de verschillende aspecten van werkgeluk te vergroten. Dit leidt tot meer verbinding, minder stress, zinvolle gesprekken en brengt mensen in beweging. Zie hieronder de twee specifieke digitale masterclasses voor medewerkers en leidinggevenden.

Digitale Masterclass over sturen op werkgeluk voor medewerkers;

?? Sturen op Werkgeluk (4-150)

Digitale Masterclass over leidinggeven aan werkgeluk voor leidinggevenden;

?? Leidinggeven aan Werkgeluk (4-150)

 

 

Alvast een optie plaatsten of direct checken of Onno ruimte heeft in zijn agenda op een specifieke datum? Email mirelle@gelukkigwerken.nl of bel Mirelle via 06-30 64 68 83

Je kan ook vrijblijvend contact met ons opnemen via ?? dit formulier.