MT Sessie Gelukkig Werken (MTGW)

Doel van deze MT Sessie is een eerste kennismaking met het thema Gelukkig Werken & Gelukkig Leidinggeven. Gelukkig Leidinggeven begint met het eigen geluk in werk. Door inhoudelijk meer over dit thema te leren en zelf te reflecteren op het eigen geluk in het werk wordt het ook gemakkelijker andere te ondersteunen richting gelukkiger werken. In de middag gaan we dieper in op enkele methodieken die ondersteunen bij gelukkiger leidinggeven. Tussendoor zorgen korte energizers voor voldoende energie.

Voor het bovenstaande programma wordt gebruik gemaakt van de Gelukkig Werken Methodiek zoals beschreven in het boek “Gelukkig Werken; versterk je eigen leiderschap”.

Gelukkig Werken

Trefwoorden: MT dag Gelukkig Werken | Positieve psychologie | Gelukkig leidinggeven | bevorderen eigen leiderschap.

Lees verder

Wat biedt deze MT Sessie?

Deze sessie (dag) biedt Managementteams een eerste kennismaking met het thema Gelukkig Werken. Door kennis te nemen van de laatste inzichten op dit gebied en zelf ook te ervaren wat dit betekent ontstaat een dag die zowel nuttig, interessant als verbindend werkt.

 Wat levert deze MT Sessie je op?

Na deze dag heeft ieder lid van het MT een goed beeld van wat Gelukkig Werken is, waardoor dit wordt bepaald en hoe je dit als leidinggevende kan beïnvloeden.

 Is deze sessie iets voor mijn MT?

Staat het managementteam open om op een nuchtere, praktische en inspirerende manier meer te leren over het thema Gelukkig Werken dan is deze dag wellicht een goede mogelijkheid gezamenlijk meer over dit thema te weten te komen en hier concreet mee aan de slag te gaan.

“Moet je zeker doen. Helpt jou en je team verder”

“Sterk: Stemming/ sfeer, openheid vertrouwen, discussie/ inzichten, hulpvaardigheden”

CEO

 “Veel inzichten voor iedereen en goede feedback aan elkaar. Creëert een open sfeer die door de thema’s meer diepgang heeft dan veel operationele thema’s.”

MT lid

“Als je vooraf intrinsiek gemotiveerd bent om van gelukkig werken een item te maken dan is dit een goede training met praktische handvatten.”

MT-lid

“De training geeft sleutels tot positiviteit.”

Regio manager

“Zet aan tot nadenken en doen, samen met anderen.”

MT-lid

“Hier kan ik echt wat mee!” “Dit helpt echt.”

MT-lid

“Sta eens stil bij je eigen motivatie, plezier en belemmeringen. Maakt je bewust van sturende factoren die doorgaans impliciet blijven.”

Lid Raad van Bestuur

“Inzichten zijn herkenbaar en direct toepasbaar in praktijk. Goede sfeer en openheid.” 

MT-lid

Sterk: “Zelfreflectie met elkaar over afgelopen periode en delen met elkaar. Je leert veel over jezelf en je krijgt bagage mee om te verbeteren.”

Regiomanager