Op zoek naar een inspirerende lezing ?

Ben je op zoek naar een inspirerende, interactieve lezing over duurzaam werkgeluk voor jouw organisatie of team? Wil jij jouw mensen in beweging krijgen zodat zij daarna direct met hun werkgeluk aan de slag kunnen zonder dat het vaag of zweverig wordt? Dan ben je hier aan het goede adres. De lezing wordt verzorgd door Onno Hamburger. Onno verzorgt al jarenlang met veel plezier lezingen over werkgeluk voor verschillende organisaties door heel Nederland.

Zelf Sturen op Werkgeluk (lezing)

Werkgeluk is de afgelopen jaren een steeds belangrijkere thema geworden. Aandacht voor werkgeluk werkt als een buffer tegen werkdruk en stress en zorgt ervoor dat medewerkers zichzelf beter leren sturen naar gezond, duurzaam en gelukkig werken. Meer aandacht voor werkgeluk zorgt ervoor dat professionals bevlogen en geïnspireerd blijven werken. Voor veel millennials (en in toenemende mate ook andere leeftijdsgroepen) is werkgeluk belangrijker dan de hoogte van het salaris of de secundaire arbeidsvoorwaarden. Meer werkgeluk zorgt ervoor dat medewerkers zichzelf meer verbonden voelen aan de organisatie en meer geboeid zijn door hun werk.

Doel van deze interactieve lezing is medewerkers te inspireren om met hun eigen werkgeluk (en dat van hun collega’s) aan de slag te gaan. Tijdens deze interactieve lezing gaan we dieper in op wat werkgeluk is (en wat het niet is). We kijken ook naar de achtergronden van werkgeluk. Deelnemers aan deze lezing worden zich bewuster van hun eigen werkgeluk en manieren om hier zelf invloed op uit te oefenen. De bewustwording en het stimuleren van eigen leiderschap is een belangrijk onderdeel van dit verhaal.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan even vrijblijvend contact op met Onno via 👉🏼 dit formulier.

Leidinggeven aan Werkgeluk (lezing)

Werkgeluk is de afgelopen jaren een steeds belangrijker thema geworden. Tijdens corona is het belang van werkgeluk en werkbeleving nog belangrijker geworden. Werkgeluk beschermt medewerkers tegen stress, draagt bij aan de wendbaarheidfocus en innovatiekracht. Voor veel millennials (en in toenemende mate ook andere leeftijdsgroepen) is werkgeluk belangrijker dan de hoogte van het salaris of de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Leidinggevenden spelen een belangrijke rol bij het ervaren en verder integreren van werkgeluk binnen de organisatie. Tijdens deze interactieve lezing “leidinggeven aan werkgeluk” kijken we naar wat werkgeluk is, hoe dit samenhangt met andere variabelen zoals verzuim en productiviteit. We kijken naar de fundamenten van werkgeluk en hoe je hier als leidinggevende zelf aan kan bijdragen.

Verder kijken we ook naar ons eigen werkgeluk en hoe je hier als leidinggevende over in gesprek kan gaan met de medewerker op een nuchtere, praktische en inspirerende manier. Deze interactieve lezing creëert een gezamenlijk begrippenkader wat betreft het thema werkgeluk. Het maakt ook duidelijk welke factoren cruciaal zijn bij het leidinggeven aan werkgeluk en hoe je hier jouw medewerkers bij kan ondersteunen.

De lezing is interactief en duurt ongeveer 90 minuten.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan even vrijblijvend contact op met Onno via 👉🏼 dit formulier.