Interactieve lezing of workshop

Onno Hamburger verzorgt al jarenlang zeer regelmatig lezingen en workshops voor verschillende organisaties door geheel Nederland. Hij weet het onderwerp werkgeluk op een nuchtere en inspirerende manier over te brengen op het publiek.

Onno heeft ervaring met hele verschillende doelgroepen. Van een kleine groep top managers, een grote zaal met 100 techneuten, een zaal vol specialisten, of een groep directie secretaresses. Hij weet hen altijd weer te enthousiasmeren voor dit thema. Na de lezing of workshop hebben deelnemers concrete tools in handen om direct met het geleerde aan de slag te gaan.

Wil je meer informatie, Onno even persoonlijk spreken of hem direct boeken? Stuur ons even een email (info@gelukkigwerken.nl) of bel/ app ons via 06-51568384.

Kernwoorden: Lezingen en workshops Gelukkig Werken | Bevlogenheid | Omgaan met veranderingen | Vergroten vitaliteit en betrokkenheid | Versterken eigen leiderschap medewerkers.

Samenvatting

Hoe ziet zo’n interactieve lezing of workshop eruit?

Tijdens de lezingen  en de workshops wordt ingegaan op vragen zoals “Wat is gelukkig werken?” , “Waardoor wordt gelukkig werken bepaald” en “Hoe kun je zelf invloed hebben op je eigen geluk in het werk”. Afhankelijk van de specifieke vraag en doelgroep wordt de lezing/ workshop specifiek aangepast aan de behoeften van de klant.

Wat heb je aan zo’n interactieve lezing of workshop?

Deelnemers aan de workshop of de interactieve lezing raken geïnspireerd door het onderwerp en kunnen de inzichten en “tools” direct toepassen in de praktijk.

Is een lezing of workshop “Gelukkig Werken” iets voor jouw organisatie?

Wil jij jouw mensen in aanraking brengen met het thema gelukkig werken? Wil je hen bewust maken dat zij zelf meer invloed hebben op hun eigen geluk in het werk? Dan is dit de juiste workshop of interactieve lezing voor jouw medewerkers. Neem contact met ons op om de details verder te bespreken.

Ervaringen

“‪Wat een feest om Onno Hamburger te zien en te horen spreken over Gelukkig Werken. Met het gemak van de ware meester legt hij de wetenschappelijke basis van het concept uit, geeft diverse praktische voorbeelden, tips en aanknopingspunten en laat de deelnemers beseffen dat ook voor hen Geluk op het werk kan werken.

‪Dank je wel, Onno, voor je geweldige presentatie op ‘Meet Aubrey Daniels’!

Francine ten Hoedt
Facilitator, mediator en conflictcoach

“‪Onno is een enorme gedreven en ervaren deskundige op het gebied van Gelukkig Werken. Onno zoekt altijd de positieve kant van het verhaal, en de verbindende factor. Onno en ik hebben samen gewerkt bij de organisatie van conferenties over positieve psychologie. Mijn terrein was eerst het welbevinden van tieners, thuis en op school, maar hoe meer ik me in de school-geluk-materie verdiep, hoe duidelijker het wordt dat ook het “Gelukkig werken” van docenten cruciaal is voor het welbevinden van klassen en leerlingen op school. Ik ben me er in aan het verdiepen, en schrijf erover, maar DE deskundige “Gelukkig Werken” is Onno Hamburger.

Jacqueline Boerefijn
Positief Psycholoog

 

“‪Ik heb bij Onno Hamburger, bij de Coachboulevard, de workshop “Coachen op Geluk” gevolgd. ‪Onno is inspirerend en deskundig. Onno vertelt op een leuke, aardse, uitnodigende manier over geluk. ‪De verduidelijking van de werking van geluk vanuit neurologische en psychologische onderzoeken werd afgewisseld met praktische oefeningen. ‪Ik ontdekte het belang van autonomie, zelfwaardering, betrokkenheid en competentie. ‪Kortom: een interessante workshop met een uitnodiging naar meer….

‪Wat mij vervolgens na afloop opviel en bijbleef was de positieve energie die na een dag lang werken nog aanwezig en zelfs toegenomen was.

Dineke Kooten, van
‪‪Coach van leidinggevenden, hoogbegaafden, hoger opgeleiden, relaties en familiebedrijven

 

Prijzen

Prijs

Afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de interactieve lezing/workshop.

 Duur

Van 45 minuten tot 1 dagdeel.

 Groepsgrootte

6-600.