Interactieve lezing of workshop

Ben je op zoek naar een inspirerende lezing over duurzaam werkgeluk voor jouw organisatie of team? Wil jij jouw mensen in beweging krijgen? Zodat zij daarna direct met hun werkgeluk aan de slag kunnen. Zonder dat het vaag of zweverig wordt!

Hier ben je aan het goede adres. De lezing wordt verzorgd door Onno Hamburger. Hij geeft al jarenlang zeer regelmatig lezingen over werkgeluk voor verschillende organisaties door heel Nederland. Ervaren en behendig neemt hij jou en jouw collega’s mee langs de fundamenten van werkgeluk.

Onno combineert tijdens de lezing zijn eigen verhaal, inzichten uit de neurologie, (positieve) psychologie en praktische oefeningen. Na de lezing heb je inspiratie en praktische, concrete inzichten om werkgeluk van jezelf of jouw team te vergroten. Zowel als medewerker en als leidinggevende.

Naderhand krijgen de deelnemers gratis toegang tot een online stappenplan voor duurzaam werkgeluk. Zodat zij ook na deze lezing zelf verder aan de slag kunnen gaan met hun eigen werkgeluk en dat van hun teamleden.

Onno geeft verschillende lezingen en workshops over duurzaam werkgeluk. Zie hieronder een aantal opties:

Interactieve lezing “duurzaam werkgeluk door versterken eigen leiderschap”

Medewerkers hebben zelf veel meer invloed op hun eigen werkgeluk dan zij vaak denken. Veel mensen hebben de neiging om bij werkgeluk direct naar collega’s en de organisatie te wijzen. Het versterken van eigen leiderschap is een belangrijk fundament van deze interactieve lezing. Deelnemers worden zich bewust van hun eigen mogelijkheden en krijgen praktische handvatten hoe ze dit kunnen oppakken.

Meer informatie? Volg deze link

Interactieve lezing “leidinggeven aan werkgeluk”

Hoe kan je als leidinggevende jouw medewerkers en collega’s helpen meer werkgeluk te ervaren? In deze interactieve lezing neemt Onno Hamburger je mee langs de fundamenten van duurzaam werkgeluk. Hij doet dit op een praktische, concrete en inspirerende manier. Geen zweverig gedoe. Geen gepamper van medewerkers (waardoor de leidinggevende het alleen maar drukker krijgt).

Meer informatie? Volg deze link

Interactieve lezing “Van werkdruk naar werkgeluk”

De afgelopen jaren hebben we het drukker gekregen. Zowel in werk als privé. Daardoor moeten we op een andere manier met ons werk en leven omgaan. Aandacht voor werkgeluk biedt een buffer tegen werkdruk en stress. Wat je aandacht geeft groeit. Waar geef jij als organisatie aandacht aan?

Meer informatie? Volg deze link

Verdiepingsworkshop duurzaam werkgeluk:

Wil jij na de interactieve lezing over duurzaam werkgeluk nog meer? En wil je direct aan de slag met werkgeluk samen met jouw team? Dan is deze verdiepingsworkshop werkgeluk zeer geschikt.

Meer informatie? Volg deze link

Meer weten of even contact? App (06-51 56 83 84) of email (onno@gelukkigwerken.nl) ons even. Wij nemen dan vrijblijvend contact op. Alvast een optie plaatsten of direct controleren of Onno ruimte heeft in zijn agenda op een specifieke datum? Email mirelle@gelukkigwerken.nl of bel Mirelle via 06-30 64 68 83

Kernwoorden: Lezingen en workshops workshop | Bevlogenheid | Omgaan met veranderingen | Vergroten vitaliteit en betrokkenheid | Versterken eigen leiderschap medewerkers.

“‪Wat een feest om Onno Hamburger te zien en te horen spreken over Gelukkig Werken. Met het gemak van de ware meester legt hij de wetenschappelijke basis van het concept uit, geeft diverse praktische voorbeelden, tips en aanknopingspunten en laat de deelnemers beseffen dat ook voor hen Geluk op het werk kan werken.

‪Dank je wel, Onno, voor je geweldige presentatie op ‘Meet Aubrey Daniels’!

Francine ten Hoedt
Facilitator, mediator en conflictcoach

“‪Onno is een enorme gedreven en ervaren deskundige op het gebied van Gelukkig Werken. Onno zoekt altijd de positieve kant van het verhaal, en de verbindende factor. Onno en ik hebben samen gewerkt bij de organisatie van conferenties over positieve psychologie. Mijn terrein was eerst het welbevinden van tieners, thuis en op school, maar hoe meer ik me in de school-geluk-materie verdiep, hoe duidelijker het wordt dat ook het “Gelukkig werken” van docenten cruciaal is voor het welbevinden van klassen en leerlingen op school. Ik ben me er in aan het verdiepen, en schrijf erover, maar DE deskundige “Gelukkig Werken” is Onno Hamburger.

Jacqueline Boerefijn
Positief Psycholoog

 

“‪Ik heb bij Onno Hamburger, bij de Coachboulevard, de workshop “Coachen op Geluk” gevolgd. ‪Onno is inspirerend en deskundig. Onno vertelt op een leuke, aardse, uitnodigende manier over geluk. ‪De verduidelijking van de werking van geluk vanuit neurologische en psychologische onderzoeken werd afgewisseld met praktische oefeningen. ‪Ik ontdekte het belang van autonomie, zelfwaardering, betrokkenheid en competentie. ‪Kortom: een interessante workshop met een uitnodiging naar meer….

‪Wat mij vervolgens na afloop opviel en bijbleef was de positieve energie die na een dag lang werken nog aanwezig en zelfs toegenomen was.

Dineke Kooten, van
‪‪Coach van leidinggevenden, hoogbegaafden, hoger opgeleiden, relaties en familiebedrijven