Op zoek naar een inspirerende lezing of workshop?

Ben je op zoek naar een inspirerende, interactieve lezing of workshop over duurzaam werkgeluk voor jouw organisatie of team? Wil jij jouw mensen in beweging krijgen zodat zij daarna direct met hun werkgeluk aan de slag kunnen zonder dat het vaag of zweverig wordt? Dan ben je hier aan het goede adres. De interactieve lezing of workshop wordt verzorgd door Onno Hamburger. Onno verzorgt al jarenlang met veel plezier lezingen en workshops over werkgeluk voor verschillende organisaties door heel Nederland.

Interactieve lezing: Zelf Sturen op Werkgeluk

Werkgeluk is de afgelopen jaren een steeds belangrijkere thema geworden. Aandacht voor werkgeluk werkt als een buffer tegen werkdruk en stress en zorgt ervoor dat medewerkers zichzelf beter leren sturen naar gezond, duurzaam en gelukkig werken. Meer aandacht voor werkgeluk zorgt ervoor dat professionals bevlogen en geïnspireerd blijven werken. Voor veel millennials (en in toenemende mate ook andere leeftijdsgroepen) is werkgeluk belangrijker dan de hoogte van het salaris of de secundaire arbeidsvoorwaarden. Meer werkgeluk zorgt ervoor dat medewerkers zichzelf meer verbonden voelen aan de organisatie en meer geboeid zijn door hun werk.

Doel van deze interactieve lezing is medewerkers te inspireren om met hun eigen werkgeluk (en dat van hun collega’s) aan de slag te gaan. Tijdens deze interactieve lezing gaan we dieper in op wat werkgeluk is (en wat het niet is). We kijken ook naar de achtergronden van werkgeluk. Deelnemers aan deze lezing worden zich bewuster van hun eigen werkgeluk en manieren om hier zelf invloed op uit te oefenen. De bewustwording en het stimuleren van eigen leiderschap is een belangrijk onderdeel van dit verhaal.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan even vrijblijvend contact op met Onno via ?? dit formulier.

Interactieve lezing: Leidinggeven aan Werkgeluk

Werkgeluk is de afgelopen jaren een steeds belangrijker thema geworden. Tijdens corona is het belang van werkgeluk en werkbeleving nog belangrijker geworden. Werkgeluk beschermt medewerkers tegen stress, draagt bij aan de wendbaarheid, focus en innovatiekracht. Voor veel millennials (en in toenemende mate ook andere leeftijdsgroepen) is werkgeluk belangrijker dan de hoogte van het salaris of de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Leidinggevenden spelen een belangrijke rol bij het ervaren en verder integreren van werkgeluk binnen de organisatie. Tijdens deze interactieve lezing “leidinggeven aan werkgeluk” kijken we naar wat werkgeluk is, hoe dit samenhangt met andere variabelen zoals verzuim en productiviteit. We kijken naar de fundamenten van werkgeluk en hoe je hier als leidinggevende zelf aan kan bijdragen.

Verder kijken we ook naar ons eigen werkgeluk en hoe je hier als leidinggevende over in gesprek kan gaan met de medewerker op een nuchtere, praktische en inspirerende manier. Deze interactieve lezing creëert een gezamenlijk begrippenkader wat betreft het thema werkgeluk. Het maakt ook duidelijk welke factoren cruciaal zijn bij het leidinggeven aan werkgeluk en hoe je hier jouw medewerkers bij kan ondersteunen.

De lezing is interactief en duurt ongeveer 90 minuten.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan even vrijblijvend contact op met Onno via ?? dit formulier.

Toch liever online?

Vanaf maart 2020 zijn we als maatschappij massaal online gegaan. Dat gaf direct al veel geklaag. Online zou vermoeiend zijn, minder persoonlijk en minder effectief. Eerlijk gezegd dacht ik daar de eerste week er precies zo over. Daarna is wat mij betreft dit beeld volledig gekanteld. Met de juiste instrumenten en inzichten kan online ook persoonlijk, energiegevend en impactvol zijn. Zelfs voor grote groepen. Natuurlijk mis je de extra interactie bij de lunch en de borrel. Maar online kan je ook enorm veel verbinding creëren.

Webinar voor medewerkers of leidinggevenden

Werkgeluk blijkt juist nu een belangrijk thema te zijn om online over in gesprek te gaan. Met het hele team of (delen) van de organisatie. Deelnemers geven aan dat zij de sessies als zeer inspirerend, verbindend en zeer praktisch toepasbaar ervaren. Hieronder een tweetal online sessies die wij zeer regelmatig aanbieden om medewerkers en leidinggevenden bewuster te maken van hun werkgeluk en hier op een duurzame manier gezamenlijk aan te werken. Een boeiende manier om medewerkers te verleiden hun eigen leiderschap te versterken en de verschillende aspecten van werkgeluk te vergroten. Dit leidt tot meer verbinding, minder stress, zinvolle gesprekken en brengt mensen in beweging. Zie hieronder de twee specifieke digitale masterclasses voor medewerkers en leidinggevenden.

Digitale Masterclass over sturen op werkgeluk voor medewerkers;

?? Sturen op Werkgeluk (4-150)

Digitale Masterclass over leidinggeven aan werkgeluk voor leidinggevenden;

?? Leidinggeven aan Werkgeluk (4-150)

Alvast een optie plaatsten of direct checken of Onno ruimte heeft in zijn agenda op een specifieke datum? Email mirelle@gelukkigwerken.nl of bel Mirelle via 06-30 64 68 83

Je kan ook vrijblijvend contact met ons opnemen via ?? dit formulier.

“‪Wat een feest om Onno Hamburger te zien en te horen spreken over Gelukkig Werken. Met het gemak van de ware meester legt hij de wetenschappelijke basis van het concept uit, geeft diverse praktische voorbeelden, tips en aanknopingspunten en laat de deelnemers beseffen dat ook voor hen Geluk op het werk kan werken.

‪Dank je wel, Onno, voor je geweldige presentatie op ‘Meet Aubrey Daniels’!

Francine ten Hoedt
Facilitator, mediator en conflictcoach

“‪Onno is een enorme gedreven en ervaren deskundige op het gebied van Gelukkig Werken. Onno zoekt altijd de positieve kant van het verhaal, en de verbindende factor. Onno en ik hebben samen gewerkt bij de organisatie van conferenties over positieve psychologie. Mijn terrein was eerst het welbevinden van tieners, thuis en op school, maar hoe meer ik me in de school-geluk-materie verdiep, hoe duidelijker het wordt dat ook het “Gelukkig werken” van docenten cruciaal is voor het welbevinden van klassen en leerlingen op school. Ik ben me er in aan het verdiepen, en schrijf erover, maar DE deskundige “Gelukkig Werken” is Onno Hamburger.

Jacqueline Boerefijn
Positief Psycholoog

 

“‪Ik heb bij Onno Hamburger, bij de Coachboulevard, de workshop “Coachen op Geluk” gevolgd. ‪Onno is inspirerend en deskundig. Onno vertelt op een leuke, aardse, uitnodigende manier over geluk. ‪De verduidelijking van de werking van geluk vanuit neurologische en psychologische onderzoeken werd afgewisseld met praktische oefeningen. ‪Ik ontdekte het belang van autonomie, zelfwaardering, betrokkenheid en competentie. ‪Kortom: een interessante workshop met een uitnodiging naar meer….

‪Wat mij vervolgens na afloop opviel en bijbleef was de positieve energie die na een dag lang werken nog aanwezig en zelfs toegenomen was.

Dineke Kooten, van
‪‪Coach van leidinggevenden, hoogbegaafden, hoger opgeleiden, relaties en familiebedrijven