Webinar of online sessie

digitale masterclass werkgeluk zelf sturen onno hamburger

Ben je op zoek naar een inspirerende online sessie of webinar over duurzaam werkgeluk voor jouw organisatie of team? Wil jij jouw mensen in beweging krijgen? Zodat zij daarna direct met hun werkgeluk aan de slag kunnen. Zonder dat het vaag of zweverig wordt!

Hier ben je aan het goede adres. De sessie wordt verzorgd door Onno Hamburger. Hij verzorgd al jarenlang met veel plezier sessies over werkgeluk voor verschillende organisaties door heel Nederland.

Vanaf maart 2020 zijn we als maatschappij massaal online gegaan. Dat gaf direct al veel geklaag. Online zou vermoeiend zijn, minder persoonlijk en minder effectief. Eerlijk gezegd dachten wij de eerste week er precies zo over. Daarna is wat ons betreft dit beeld volledig gekanteld. Met de juiste instrumenten en inzichten kan online juist zeer persoonlijk, energiegevend en impactvol zijn. Ook voor grote groepen. En werkgeluk blijkt juist nu een belangrijk thema te zijn om online over in gesprek te gaan. Met het hele team of (delen) van de organisatie. Deelnemers geven aan dat zij de sessies als zeer inspirerend, verbindend en zeer praktisch toepasbaar ervaren.

Zelf ervaren? Hieronder een tweetal online sessies die wij zeer regelmatig aanbieden om medewerkers en leidinggevenden bewuster te maken van hun werkgeluk en hier op een duurzame manier gezamenlijk aan te werken. Een boeiende manier om medewerkers te verleiden hun eigen leiderschap te versterken en de verschillende aspecten van werkgeluk te vergroten. Dit leidt tot meer verbinding, minder stress, zinvolle gesprekken en brengt mensen in beweging. Zie hieronder de twee specifieke digitale masterclasses voor medewerkers en leidinggevenden.

Digitale Masterclass over sturen op werkgeluk voor medewerkers;

Sturen op Werkgeluk (4-150)

Digitale Masterclass over leidinggeven aan werkgeluk voor leidinggevenden;

Leidinggeven aan Werkgeluk (4-150)

Nog meer weten of even contact? App (06-51 56 83 84) of email (onno@gelukkigwerken.nl) ons even. Wij nemen dan vrijblijvend contact op.

Alvast een optie plaatsten of direct controleren of Onno ruimte heeft in zijn agenda op een specifieke datum? Email mirelle@gelukkigwerken.nl of bel Mirelle via 06-30 64 68 83

“‪Wat een feest om Onno Hamburger te zien en te horen spreken over Gelukkig Werken. Met het gemak van de ware meester legt hij de wetenschappelijke basis van het concept uit, geeft diverse praktische voorbeelden, tips en aanknopingspunten en laat de deelnemers beseffen dat ook voor hen Geluk op het werk kan werken.

‪Dank je wel, Onno, voor je geweldige presentatie op ‘Meet Aubrey Daniels’!

Francine ten Hoedt
Facilitator, mediator en conflictcoach

“‪Onno is een enorme gedreven en ervaren deskundige op het gebied van Gelukkig Werken. Onno zoekt altijd de positieve kant van het verhaal, en de verbindende factor. Onno en ik hebben samen gewerkt bij de organisatie van conferenties over positieve psychologie. Mijn terrein was eerst het welbevinden van tieners, thuis en op school, maar hoe meer ik me in de school-geluk-materie verdiep, hoe duidelijker het wordt dat ook het “Gelukkig werken” van docenten cruciaal is voor het welbevinden van klassen en leerlingen op school. Ik ben me er in aan het verdiepen, en schrijf erover, maar DE deskundige “Gelukkig Werken” is Onno Hamburger.

Jacqueline Boerefijn
Positief Psycholoog

 

“‪Ik heb bij Onno Hamburger, bij de Coachboulevard, de workshop “Coachen op Geluk” gevolgd. ‪Onno is inspirerend en deskundig. Onno vertelt op een leuke, aardse, uitnodigende manier over geluk. ‪De verduidelijking van de werking van geluk vanuit neurologische en psychologische onderzoeken werd afgewisseld met praktische oefeningen. ‪Ik ontdekte het belang van autonomie, zelfwaardering, betrokkenheid en competentie. ‪Kortom: een interessante workshop met een uitnodiging naar meer….

‪Wat mij vervolgens na afloop opviel en bijbleef was de positieve energie die na een dag lang werken nog aanwezig en zelfs toegenomen was.

Dineke Kooten, van
‪‪Coach van leidinggevenden, hoogbegaafden, hoger opgeleiden, relaties en familiebedrijven