Op zoek naar een inspirerende lezing of workshop?

Ben je op zoek naar een inspirerende, interactieve lezing of workshop over duurzaam werkgeluk voor jouw organisatie of team? Wil jij jouw mensen in beweging krijgen zodat zij daarna direct met hun werkgeluk aan de slag kunnen zonder dat het vaag of zweverig wordt? Dan ben je hier aan het goede adres. De interactieve lezing of workshop wordt verzorgd door Onno Hamburger. Onno verzorgt al jarenlang met veel plezier lezingen en workshops over werkgeluk voor verschillende organisaties door heel Nederland.

Wat zeggen anderen over Onno?

Onno is innovator en inspirator pur sang. Zowel de inhoud als de wijze waarop hij zijn boodschap verpakt. Op het thema werkgeluk ken ik niemand die dat evenaart.

Mikis de Winter (Innovator met een hart voor de publieke zaak).

Onno kwam als spreker op het uitje van onze HR afdeling. In een korte tijd inspireerde hij en zette de groep aan het denken over hun eigen werkgeluk. Samengevlochten met persoonlijke anekdotes, maakte Onno het interactief, sloot naadloos aan bij waar we als organisatie mee bezig zijn en gaf genoeg handvatten om het gesprek van de dag te worden. Een aanrader!

Iris Bakker (Secretaris & coach programma talent gericht werken).

Onno is een expert op het vlak van werkgeluk. Als geen ander weet hij zijn jarenlange ervaring en kennis op een toegankelijke, verfrissende en inzichtelijke manier te delen met zijn publiek. Bovendien reikt hij concrete tools aan om de nieuwe inzichten zelf toe te passen op de werkplek en binnen de eigen organisatie“.

Sara Pieters (Facilitator, keynote speaker, creativity queen).

Wat een leuke spreker is Onno! Voor meer werkgeluk moet je hem
uitnodigen.

Anja Meulenbroeks (KNO-arts, ENT surgeon en opleider).

Zie hier voor nog veel meer aanbevelingen)

Meer weten? Neem dan even vrijblijvend contact op met Onno via dit formulier.

Wat voor lezingen verzorgt Onno? 

Ben jij op zoek naar een inspirerende lezing rond werkgeluk? Onno krijgt iedereen in beweging! Het maakt niet uit of het 350 technische mensen, 150 chirurgen, een HR afdeling of 10 bestuurders zijn van een grote multinational. Onno past zijn verhaal zo aan dat iedere doelgroep op het puntje van haar/ zijn stoel zit.

Hij neemt mensen mee in zijn inspirerende verhaal maar weet wanneer nodig (als werkgeluk psycholoog) ook de technische details waarom werkgeluk werkt als een buffer tegen werkdruk en stress en ervoor zorgt dat medewerkers zichzelf beter leren sturen naar gezond, duurzaam en gelukkig werken.

Sommige groepen moeten worden enthousiast worden gemaakt om zelf in beweging te komen terwijl andere groepen (zoals leidinggevenden, HR professionals en coaches) vooral de instrumenten nodig hebben om anderen te helpen met hun werkgeluk. Onno past zijn verhaal zo aan dat ieder krijgt wat zij/hij zoekt.

Hij heeft ervaring met sessies voor zeer verschillende groepen voor medewerkers, leidinggevenden, bestuurders, HR teams, MT teams, technische afdelingen, coaches, politieagenten, militairen en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Laten we even overleggen om te kijken hoe ik kan aansluiten bij jullie organisatie en specifieke vraag. Dat kan bijvoorbeeld via dit formulier.

“‪Wat een feest om Onno Hamburger te zien en te horen spreken over Gelukkig Werken. Met het gemak van de ware meester legt hij de wetenschappelijke basis van het concept uit, geeft diverse praktische voorbeelden, tips en aanknopingspunten en laat de deelnemers beseffen dat ook voor hen Geluk op het werk kan werken.

‪Dank je wel, Onno, voor je geweldige presentatie op ‘Meet Aubrey Daniels’!

Francine ten Hoedt
Facilitator, mediator en conflictcoach

“‪Onno is een enorme gedreven en ervaren deskundige op het gebied van Gelukkig Werken. Onno zoekt altijd de positieve kant van het verhaal, en de verbindende factor. Onno en ik hebben samen gewerkt bij de organisatie van conferenties over positieve psychologie. Mijn terrein was eerst het welbevinden van tieners, thuis en op school, maar hoe meer ik me in de school-geluk-materie verdiep, hoe duidelijker het wordt dat ook het “Gelukkig werken” van docenten cruciaal is voor het welbevinden van klassen en leerlingen op school. Ik ben me er in aan het verdiepen, en schrijf erover, maar DE deskundige “Gelukkig Werken” is Onno Hamburger.

Jacqueline Boerefijn
Positief Psycholoog

 

“‪Ik heb bij Onno Hamburger, bij de Coachboulevard, de workshop “Coachen op Geluk” gevolgd. ‪Onno is inspirerend en deskundig. Onno vertelt op een leuke, aardse, uitnodigende manier over geluk. ‪De verduidelijking van de werking van geluk vanuit neurologische en psychologische onderzoeken werd afgewisseld met praktische oefeningen. ‪Ik ontdekte het belang van autonomie, zelfwaardering, betrokkenheid en competentie. ‪Kortom: een interessante workshop met een uitnodiging naar meer….

‪Wat mij vervolgens na afloop opviel en bijbleef was de positieve energie die na een dag lang werken nog aanwezig en zelfs toegenomen was.

Dineke Kooten, van
‪‪Coach van leidinggevenden, hoogbegaafden, hoger opgeleiden, relaties en familiebedrijven