Interactieve lezing “Leiding geven aan werkgeluk”

Titel lezing: Leidinggeven aan duurzaam werkgeluk

Doelgroep: leidinggevenden, bestuurders, projectleiders & HR professionals

Doel: Inspiratie en bewustwording

Tijd: 45-90 minuten

Aantal personen: 10-300

Kosten: zie PDF

Hoe kan je als leidinggevende jouw medewerkers en collega’s helpen meer werkgeluk te ervaren? Hoe wordt jij de “Chief Happiness Officer” van jouw organisatie? In deze interactieve lezing neemt Onno Hamburger je mee langs de fundamenten van duurzaam werkgeluk. Hij doet dit op een praktische, concrete en inspirerende manier. Geen zweverig gedoe. Geen gepamper van medewerkers (waardoor de leidinggevende het alleen maar drukker krijgt).

Zowel medewerkers als leidinggevenden zullen beiden aan de slag moeten. Dit maakt het werk zowel voor medewerkers als leidinggevenden leuker en uitdagender. Het versterken van eigen leiderschap is daarbij één van de fundamenten. Inspirerend & praktisch. Met concrete voorbeelden uit de werkpraktijk.

Naderhand krijgen de deelnemers gratis toegang tot een online stappenplan voor duurzaam werkgeluk. Zodat zij ook na deze lezing zelf verder aan de slag kunnen gaan met hun eigen werkgeluk en dat van hun teamleden.

Meer weten of even contact? App (06-51 56 83 84) of email (onno@gelukkigwerken.nl) ons even. Wij nemen dan vrijblijvend contact met jou op. Direct checken of Onno ruimte heeft in zijn agenda op een specifieke datum? Email mirelle@gelukkigwerken.nl of bel Mirelle via 06-30 64 68 83