De coachingsbox is gereed!

Even een stukje reclame hoor. Hij is nu echt klaar! De coachingsbox! Voor iedereen die meer wil weten en leren over coaching. Onder regie van Marijke Lingsma in elkaar gezet door 10 ervaren coaches. De nieuwe audio-cd reeks (De Coachingbox) geeft een compleet beeld van de vaardigheden die je nodig hebt om beter te coachen.

De CD reeks bestaat uit 10 onderdelen (11 CD’s). Onderdeel 7 gaat over coachen op zelfregie. Hoe vergroot je het persoonlijk leiderschap van de persoon die je coacht zodat deze met meer geluk, assertiviteit en eigen verantwoordelijkheid kan functioneren. Dit onderdeel bestaat uit twee CD’s. De eerste CD voor de coach en de tweede CD voor de persoon die gecoacht wordt. Het onderdeel coachen op geluk heb ik zelf voor mijn rekening genomen. Erg leuk om te doen moet ik zeggen, en ik ben er ook best trots op! 😉
Dus! Koop die nieuwe coachingsbox. Lekker om in de auto te luisteren wanneer je op weg ben naar een klant, of gewoon ongedwongen wat vakkennis op wil doen zonder te lezen!
Tot en met 30 september geldt er een speciale voorintekenprijs van € 129,50, ofwel een korting van 45% ten opzichte van losse cd’s.
De cd’s zijn ook los te bestellen. De prijs per cd is € 23,95. De prijs van de complete Coachingbox is € 149,50.
Tip! Een deel van de opbrengst van CD 7 van de coachingsbox (over zelfregie, geluk, eigen verantwoordelijkheid & assertiviteit) wordt besteed aan het verbeteren van de kansen op onderwijs voor kinderen op Bali.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *