Spreker, inspirator, opleiderauteur

Onno Hamburger is de grondlegger van werkgeluk in Nederland.

Meer over 👉🏽 Onno

Wil je op een plezierige wijze serieus aan de slag met werkgeluk?

Onno helpt je graag verder 👇

Op zoek naar een inspirerende lezing of webinar?

👉🏽 lezingen & webinars

Op zoek naar een opleiding voor leidinggevenden?

👉🏽 Opleiding voor leidinggevenden

Op zoek naar een opleiding voor coaches & HR professionals?

👉🏽 Opleiding voor coaches 

Op zoek naar hoe je werkgeluk een plek kan geven binnen jouw team/ organisatie? Met bewezen succes!

👉🏽 Stuur een berichtje 

Staat jouw vraag er niet bij of wil je even direct contact? Neem dan contact met mij kan via WhatsApp 👉🏼 (06-51 56 83 84) of e-mail  Onno@gelukkigwerken.nl

Meer weten over de visie van Onno? 👇🏽

Ps. Het heeft niets met een ukulele te maken! 😉

Wat zeggen anderen over Onno?

Onno is innovator en inspirator pur sang. Zowel de inhoud als de wijze waarop hij zijn boodschap verpakt. Op het thema werkgeluk ken ik niemand die dat evenaart.” Mikis de Winter (Innovator met een hart voor de publieke zaak).

Onno kwam als spreker op het uitje van onze HR afdeling. In een korte tijd inspireerde hij en zette de groep aan het denken over hun eigen werkgeluk. Samengevlochten met persoonlijke anekdotes, maakte Onno het interactief, sloot naadloos aan bij waar we als organisatie mee bezig zijn en gaf genoeg handvatten om het gesprek van de dag te worden. Een aanrader!” Iris Bakker (Secretaris & coach programma talent gericht werken).

Onno is een expert op het vlak van werkgeluk. Als geen ander weet hij zijn jarenlange ervaring en kennis op een toegankelijke, verfrissende en inzichtelijke manier te delen met zijn publiek. Bovendien reikt hij concrete tools aan om de nieuwe inzichten zelf toe te passen op de werkplek en binnen de eigen organisatie“. Sara Pieters (Facilitator, keynote speaker, creativity queen).

Wat een leuke spreker is Onno! Voor meer werkgeluk moet je hem
uitnodigen.” Anja Meulenbroeks (KNO-arts, ENT surgeon en opleider).

Onno is een zeer inspirerende trainer die in zijn opleiding “Leidinggeven aan werkgeluk” niet alleen een solide, op wetenschappelijk onderzoek, gebaseerde basis meegeeft, maar ook heel veel praktische voorbeelden van interventies om binnen je eigen functie en organisatie aan de slag te gaan met de verschillende factoren die bijdragen aan werkgeluk. Daarbij zorgt hij ook voor een vertrouwde en prettige werksfeer om samen met medecursisten te reflecteren op jouw eigen situatie en te oefenen met coachen“. Manon Osseweijer (Head of Education & Research Policy).

Genoten van de Opleiding tot werkgelukcoach van Onno Hamburger. Onno heeft veel ervaring met werkgeluk vergroten van individuen, teams en organisaties en kan dat ook goed overbrengen. Ontdekt en geleerd over stappen om verzuim en verloop terug te dringen, productiviteit en betrokkenheid te verhogen, onderlinge samenwerking en sociale cohesie te versterken. Werken aan gelukkig werken is extra van belang nu generatie Z er aan komt, om de organisatie aantrekkelijk te houden voor nieuwe en huidige medewerkers ook ivm een krappe arbeidsmarkt, en om psychologische wendbaarheid van medewerkers te vergroten nu er zoveel veranderingen in organisaties zijn en hun omgeving. Ik kan de opleiding tot werkgeluk coach dan ook van harte aanbevelen!” Carla Sinnema, (Senior HR adviseur bij Groene Hart Ziekenhuis).

Onno super bedankt voor jouw Werkgeluk sessie bij de dag vd leidinggevenden van het Rijksvastgoedbedrijf Regionaal. Was echt super goed en helpt ons de betere dingen te gaan doen. Namens de 35, top!!! Dat was echt heel erg goed!!” Frank van Wieren (Manager Vastgoed Rijksvastgoedbedrijf).

Onno heeft op onze ziekenhuislocatie Vlietland in Schiedam, op een luchtige en aansprekende manier het thema #werkgeluk toegelicht. Een sterk onderdeel van het verpleegkundig programma 2022. De positieve toon en de vele voorbeelden maakten het voor de deelnemers toegankelijk en direct toepasbaar in de praktijk. Aanrader! ” Susanne Petra (Directeur, Franciscus Gasthuis & Vlietland).

Meer aanbevelingen bekijken? Zie mijn LinkedIn profiel.