Werkgeluk als basis voor succes

Werkgeluk als basis voor succes

Ik krijg regelmatig de vraag wat het nut is van werkgeluk. Ik kan dan natuurlijk deze slide laten zien. De slide is een samenvatting van een metastudie naar het effect van werkgeluk. Maar dit antwoord is voornamelijk cognitief. Recent werd ik gewezen (dank Arie Pieter Veldhoen) op het onderstaande filmpje. Dit maakt op inspirerende wijze duidelijk wat het effect is van (werk) geluk. Het gaat hierbij om een boeiend experiment van Victor Mids (van MindF*ck) Het filmpje maakt heel helder zowel op individueel als team niveau wat het effect is van (on)geluk op prestaties.

Ondertitel filmpje:

Dit is de eerste aflevering van “Het beste brein van Nederland” Daarin legt Victor Mids uit hoe positiviteit en negativiteit onbewust invloed heeft op je prestaties.

Veel kijkplezier toegewenst!

Onno Hamburger About Onno Hamburger

He is author of Happiness at Work, happiness coach and trainer for companies and professionals. He is a sought after speaker on Positive Psychology & Happiness at Work. Father to Storm and married to Vicky. Paddle boarder loving the sea and Bali. You can follow him via Twitter.

Speak Your Mind

*