Interactieve lezing of workshop

Onno Hamburger verzorgt zeer regelmatig interactieve lezingen en workshops voor verschillende organisaties en doelgroepen. Hij weet het onderwerp gelukkig werken op een nuchtere en inspirerende manier over te brengen op het publiek.

Dat kan via email (info@gelukkigwerken.nl) of via telefoon op 071-30 20 000.

Lezing of workshop Gelukkig Werken

 

Gelukkig Werken presentatie

Gelukkig Werken presentatie

 

Trefwoorden: Lezingen en workshops Gelukkig Werken | Bevlogenheid | Omgaan met veranderingen | Vergroten vitaliteit en betrokkenheid | Versterken eigen leiderschap medewerkers.

 



   

   

  “‪Wat een feest om Onno Hamburger te zien en te horen spreken over Gelukkig Werken. Met het gemak van de ware meester legt hij de wetenschappelijke basis van het concept uit, geeft diverse praktische voorbeelden, tips en aanknopingspunten en laat de deelnemers beseffen dat ook voor hen Geluk op het werk kan werken.

  ‪Dank je wel, Onno, voor je geweldige presentatie op ‘Meet Aubrey Daniels’!

  Francine ten Hoedt

  ‪Facilitator, mediator en conflictcoach

   

   

  “‪Onno is een enorme gedreven en ervaren deskundige op het gebied van Gelukkig Werken. Onno zoekt altijd de positieve kant van het verhaal, en de verbindende factor. Onno en ik hebben samen gewerkt bij de organisatie van conferenties over positieve psychologie. Mijn terrein was eerst het welbevinden van tieners, thuis en op school, maar hoe meer ik me in de school-geluk-materie verdiep, hoe duidelijker het wordt dat ook het “Gelukkig werken” van docenten cruciaal is voor het welbevinden van klassen en leerlingen op school. Ik ben me er in aan het verdiepen, en schrijf erover, maar DE deskundige “Gelukkig Werken” is Onno Hamburger.

  Jacqueline Boerefijn

  ‪Positief Psycholoog

   

   

  “‪Ik heb bij Onno Hamburger, bij de Coachboulevard, de workshop “Coachen op Geluk” gevolgd. ‪Onno is inspirerend en deskundig. Onno vertelt op een leuke, aardse, uitnodigende manier over geluk. ‪De verduidelijking van de werking van geluk vanuit neurologische en psychologische onderzoeken werd afgewisseld met praktische oefeningen. ‪Ik ontdekte het belang van autonomie, zelfwaardering, betrokkenheid en competentie. ‪Kortom: een interessante workshop met een uitnodiging naar meer….

  ‪Wat mij vervolgens na afloop opviel en bijbleef was de positieve energie die na een dag lang werken nog aanwezig en zelfs toegenomen was.

  Dineke Kooten, van

  ‪‪Coach van leidinggevenden, hoogbegaafden, hoger opgeleiden, relaties en familiebedrijven

   

   

   

  Prijs

  Afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de interactieve lezing/workshop.

   

  Duur

  Van 45 minuten tot 1 dagdeel.

   

  Groepsgrootte

  6-600.